Alpha cursus


11-12-2023 18.30 uur ús Gebou Spannum

Vervolg Alpha-cursus
De groep die in het afgelopen voorjaar de Alpha cursus in Spannum volgde, wilde graag doorgaan. Dat willen we doen op dezelfde manier. 

We beginnen met een maaltijd, kijken en luisteren vervolgens naar een les of verhaal en gaan er daarna met elkaar over praten. Van de Alpha cursus zelf liggen er nog twee afleveringen in de la. Die gaan we eerst behandelen. De volgende avonden gaan we kijken naar verschillende films van The Chosen. Dat is een serie die het leven van Jezus, zoals we dat kennen uit de evangeliën, belicht. Dat gebeurt steeds weer opnieuw uit verschillende gezichtshoeken van mensen die Jezus ontmoeten. Je kunt je thuis al een beetje voorbereiden op wat je gaat zien in de films aan de hand van Bijbelgedeelten die je thuis kunt doorlezen. Wil je meedoen, dan kun je zo aansluiten. Geef je wel even op bij Klaas van Marrum.
Data: 11 december. We beginnen om 18.30 in ús Gebou.
 
Bij leven en welzijn hopen we in januari 2024 weer een nieuwe Alpha cursus te starten in de Anna Tsjerke, ook op de maandagavond. Het is zo maar weer januari. Dan is het nu een goede tijd om daar alvast over na te denken.
 

Terug naar overzicht

Copyright 2024: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl