Kerkomroep

De diensten in de kerken van Lank Meamert zijn online en eventueel live terug te beluisteren via de Kerkomroep App op tablet of telefoon. (werkt niet op computer) U kunt de Kerkomroep ook op de telefoon, tablet of computer beluisteren via de website www.lankmeamert.nl/kerkomroep

(dik) blauw is een klikbare link en plaatjes worden vergroot wanneer ze geselecteerd worden.

Kerkomroep Lank Meamert

Via de website of app kan de pagina van Lank Meamert worden opgezocht. Hier vindt u naast de contactgegevens de opgenomen diensten.

De kerkomroep kan op 3 manieren gevonden worden:

  1. via een snelkoppeling vanaf onze website
  2. via de webpagina van de kerkomroep, eventueel te bewaren als favoriet of snelkoppeling op het startscherm (zie WebTips)
  3. via de app van de kerkomroep op een tablet, smartphone of smart TV
Uiteraard is de 1e het meest eenvoudig. Toch loont het om ook de laatste 2 eens te proberen. Het is mogelijk dat door een eventuele storing onze website tijdelijk niet bereikbaar is. Dan is het handig een extra mogelijkheid te hebben waarmee ook de dienst terug of live beluisterd kan worden.

Kerkomroep in omliggende plaatsen

Indien u ook de diensten van omliggende plaatsen wilt volgen, kunt u de kerken toevoegen aan uw selectie mijn kerken. Vanuit dit overzicht kunt u eenvoudig diensten van andere plaatsen selecteren. Wanneer er bij kerken naast audio ook video beschikbaar is kunt dat zien in het overzicht.

Zo kunt o.a. de kerken selecteren van:
Franeker
Easterein
Dronryp
Bolsward

Kerkomroep op de TV

Smart TV
Wanneer u een slimme televisie heeft kunt u via internet naar de pagina van de kerkomroepgaan en/of de kerkomroep app installeren. Op deze wijze kunt u bijna net zo gemakkelijk de kerkomroep volgen op Tv als op het tablet.

Kerkomroep app streamen naar TV met Google Chromecast
Wanneer u gebruik maakt van een niet slimme televisie kunt u deze slim maken middels een Google Chromecast in de HDMI ingang van de TV. U kunt dan de app vanaf smarthone of tablet streamen (projecteren) op de televsie. U gebruikt hiervoor het icoon rechtsboven dat lijkt op een beeldscherm.

Telefoon of tablet projecteren op de TV met bluetooth
Wanneer u gebruik maakt van een smart TV of televisie met bluetooth, kunt u uw smartphone of tablet projecteren op de televisie. U kunt op die wijze het geluid en beeld indien beschikbaar via de TV afspelen. Hiervoor dient u op uw TV het ingangssignaal voor projectie te selecteren. Daarna dient u de smartphone of tablet via instellingen projecteren spiegelen te koppelen. De instellingen op smartphone of tablet krijgt u het eenvoudigst in beeld, door met uw vinger over het hele scherm van boven naar beneden te slepen.

Van de 2 foto's rechts is de bovenste van een android tablet (zie Smart View), de onderste van een android telefoon (Draadloze Projectie).

ps. Wanneer u dit te lastig wordt, vraag uw kinderen en/of kleinkinderen u hier even bij te assisteren. 

Veel plezier en tot ziens in één van onze kerken.

Kerkomroep gebruik

Onze diensten worden goed gevolgd via de Kerkomroep. Hiernaast ziet u de afbeeldingen van het laatste gebruik. Diensten kunnen live gevolgd worden en kunnen op een later tijdstip ook teruggeluisterd worden. Bij terugluisteren heeft u de mogelijkheid gedeelten opnieuw te luisteren, door terug te spoelen of gedeelten over te slaan middels doorspoelen. Ons abonnement is gebaseerd op het aantal (live) gelijktijdige luisteraars. Hierop wordt door de Kerkomroep juiste capaciteit gereserveerd om de volgers goed te kunnen bedienen.

Toestemmming

In de kerken van Lank Meamert wordt gebruik gemaakt van on-line en off-line streaming van de diensten via Kerkomroep.nl.
Door het binnengaan van de kerk gaat u ermee akkoord, dat wij de opnames voor dit doel gebruiken.          
                                                                                                                                                                                 
Dit akkoord is als affiche in elke hal van onze kerken opgehangen.

Copyright 2023: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl